Yogaschool Rama Saenen

Corona nieuws: heropstart lessen en vakantieregeling

Nu de overheid toestemming geeft om weer 'indoor' te oefenen kan u op 'Overzicht lessen' lezen welke lessen nu al of misschien later kunnen heropstarten. Het overzicht wordt aangepast naargelang wij meer bevestigingen binnenkrijgen.

Deze zomer zullen we ook een groter aanbod aan 'vakantielessen' aanbieden. Deze gaan o.a. door in Antwerpen, Berchem, Heist-op-den-Berg, Lier, Mortsel, Temse, Willebroek, Wommelgem en Zwijndrecht. Een uitgelezen kans dus om ook eens een 'andere' locatie te bezoeken. U bent meer dan welkom! Alle details vindt u onder 'Overzicht lessen'


Opnames gemaakt tijdens de corona-crisis in de lente van 2020

Om u in deze corona-tijd te steunen bij uw (best) dagelijkse yoga beoefening zijn wij enkele geluidsopnames aan het maken met een eenvoudig basisschema dat gemakkelijk te volgen is door iedereen die gewoon is om in onze school de asanalessen te volgen, ook door de mensen uit de beginnerslessen.

Hieronder vindt u al 6 opnames:

Spoedig zullen er nog andere schema's volgen. De opnames worden verzorgd door enkele van de docenten die het langst in de school les geven.

Wij vergeten u niet!